Miért hatékony a vízben oldott ózon?

SAO™ technológia

Miért hatékony a vízben oldott O3?

Az ózon (O3) vízben oldva az emberre veszélytelen, mégis 99,9%-ban elpusztít minden vírust, baktériumot – beleértve E.coli, Salmonella, Listeria, stb*. Elpusztítja a penészgombát, minden spórát, minden egyéb ismert kórokozót.

Jól használható tisztító, fertőtlenítő és szagtalanító oldat.

Érték a vegyszermentes környezet

Számít a költség

Fontos az egészség

SAO™ technológia

Példátlan környezetbarát technológia az organikus, hatékony tisztaságért.

A SAO™ számos szakmai elismeréssel nyugtázott kanadai technológia, amely a természetben ismert nagy energiájú folyamatot képezi le, amikor a villámlás a légköri oxigén egy részét átmenetileg ózonná alakítja, így a természet legerősebb fertőtlenítő molekuláját hozza létre.

A SAO™ rendszer hideg csapvízzel működik. Először egy speciális patron a vizet előkészíti, hogy az ózont hosszú órákra megtartsa: ez a stabilizáció lépése. Ezt követően elektromos áram hatására a levegőből ózont képez, amelyet a vízbe tölt és létrehozza a kész takarító oldatot, a Stabilizált Ózonos Vizet.

A SAO™ rendkívül biztonságos és hatékony tisztító és fertőtlenítő folyadék, amely valódi alternatíva a hagyományos vegyszerekkel szemben. Minden takarítógépben használható. A SAO™ oldatot egyéb vegyszerrel keverni szükségtelen.

Tisztaságot garantál kompromisszumok nélkül. Vegyszermentessé teheti vállalkozását minimális beruházás és gyors megtérülés mellett.

Gazdaságos, környezetkímélő megoldás, amellyel nemcsak az egészségéért, hanem a környezetért is tehet. 

Tisztaság kompromisszumok nélkül.

Nincs tárolás.

Nincs keverés.

Nincs öntögetés.

A SAO™ egy egyszerűbb, biztonságosabb és fenntartható módja annak, hogy miképpen tisztítsuk és fertőtlenítsük a kemény felületeket.

Szagtalanítás és fertőtlenítés egyszerre

... biztonságosan ózonná alakul ...
1. A levegő oxigéntartalma biztonságosan ózonná alakul, majd a gépen átfolyó csapvízbe oldódik.
... az ózon magához vonzza a ...
2. A csapízbe oldott ózon magához vonzza a kórokozókat, minden szennyeződést.
... megsemmisít minden szennyező ...
3. Ártalmatlan az emberre nézve, az ózon azonnal megtámad és megsemmisít minden szennyező dolgot.
... tisztít és fertőtlenít ...
4. Csupán tiszta oxigén és víz marad hátra azt követően, hogy az ózon tisztít és fertőtlenít.

Szabályozások és engedélyek

A Tersano™ Stabilizált Ózonos Víz technológia világszinten megfelel a legmagasabb szintű minőségi és szabályozási követelményeknek, használata biztonságos a legérzékenyebb környezeti feltéleket mellett. Kormányzati szervezetek és független laboratóriumok tesztelték, valamint több szakmai szervezet is megerősíti, hogy a vízben oldott ózon biztonságos és fenntartható alternatíva a hagyományos kémiai tisztítószerekkel szemben.

Hazai sztenderdek igazolására akkreditált munkahelyi légtéri vizsgálatot végeztettünk. Eredménye letölthető.

OTTHONI MEGOLDÁSOK

A Stabilizált Ózonos Víz bárhol, így az otthonunban is biztonsággal használható. Minden szennyeződést könyedén eltávolít, emelett 99.9%-ban fertőtlenít és szagtalanít. A Tersano otthoni készüléke az iClean mini™ maximális tisztaságot biztosít allergiák és irritáló szagok nélkül.

ÜZLETI MEGOLDÁSOK

A Tersano Inc. kanadai vállalat nagyteljesítményű berendezése, a Lotus Pro, speciális módon dúsítja fel a vizet ózonnal, stabilizálja a vízben oldott ózont, ezáltal egy erős tisztító és biztonságos fertőtlenítő folyadékot hoz létre.